Wat is er te doen in het Westerpark in Amsterdam?

Heb jij een bezoek gebracht aan de website van Amsterdam Diary om je enigszins in te lezen voor je dagje weg naar Amsterdam? Dan weet je waarschijnlijk precies wat je wilt bezoeken. Is dit niet het geval? Dan kun je natuurlijk altijd nog besluiten om een tour te maken door de stad. Voor het boeken van een tour kun je terecht op nagenoeg alle reis sites. Hier worden vaak verschillende tours door Amsterdam aangeboden. Heb jij er echter nog geen één kunnen vinden? Neem hier dan snel een kijkje. Hier vind je namelijk de perfecte vakantie tourgids om een tour te boeken door Amsterdam.

Maak een tour door Amsterdam

amsterdam anne frank-huis

Veel mensen gaan tijdens een vrije dag of vakantie een dagje weg naar Amsterdam. In het centrum van de stad is veel te beleven. Zo zijn er tal van winkels waar jij je als shop-a-holic prima kunt vermaken en daarnaast zijn er natuurlijk talloze bezienswaardigheden in Amsterdam en omgeving. Zo mag een bezoek aan Madame Tussauds natuurlijk niet ontbreken wanneer je naar Amsterdam gaat en ook het Rijksmuseum en het Anne Frank-huis zijn zeker een bezoekje waard. Daarnaast is het ook leuk om het Westerpark te bezoeken. Maar wat is er te doen in het Westerpark in Amsterdam?

Westergasfabriek

amsterdam Westergasfabriek
Wanneer je een liefhebber bent van muziekevenementen, heb je ongetwijfeld wel eens een bezoek gebracht aan de Westergasfabriek. Dit is een voormalig gasfabriek in het Westerpark in Amsterdam. Het gebouw wordt tegenwoordig niet meer als fabriek gebruikt, maar doet nu dienst als bestemming voor culturele en recreatieve activiteiten. Indien je een dagje weg gaat naar Amsterdam om in de avond een activiteit in de Westergasfabriek bij te wonen, is het een aanrader om ’s middags lekker in het park te gaan chillen.

Ontspannen in Euro Disney

Is een dagje weg naar Amsterdam of een bezoekje aan de sauna nog niet ontspannend genoeg voor jou? Dan ben je mogelijk hard toe aan een vakantie. Een bezoekje aan Euro Disney is in dat geval natuurlijk harstikke leuk. Zeker wanneer jij samen met je kinderen gaat. Zij vinden Disney natuurlijk helemaal geweldig en vermaken zich zonder moeite in dit park. Hierdoor kom jij vast en zeker helemaal tot rust. Maar ja, zo’n tripje kost natuurlijk wel behoorlijk wat geld. Niet wanneer je boekt via Eurodisney aanbiedingen.nl! Hier krijg je namelijk aanzienlijke korting op het boeken van een reis naar Disneyland Parijs. Neem hier dus zeker eens een kijkje wanneer je van plan bent het park te bezoeken!

Gezelligheid

amsterdam Gezelligheid
Naast de Westergastfabriek is er nog veel meer te doen in het Westerpark in Amsterdam. Zo zijn er een aantal tentjes waar je gezellig een hapje kunt eten en een drankje kunt drinken. Daarnaast zijn ook mensen die op zoek zijn naar wat rust, aan het juiste adres in het Westerpark. In de zomer kan het behoorlijk druk zijn en is het vaak gezellig, maar in de winter is het er vaak rustig. Een prima locatie dus om lekker tot rust te komen of gewoon een gezellige middag of avond te beleven.

 

Dagje uit naar de sauna

amsterdam sauna
Ben jij bang dat het te druk is in het Westerpark waardoor jij niet tot rust komt? Dan is het niet verstandig hier een bezoekje aan te brengen. In dat geval is het een optie om eens naar Keizersthermen Beauty Resort te gaan. Dit is een wellnessresort waar jij heerlijk kunt ontspannen. Zo is er onder meer een sauna en vind je er een zwembad waar jij een verfrissende duik kunt nemen. Daarnaast kun je er een massage krijgen en is het mogelijk om wat te eten en te drinken. Een bezoek aan Keizersthermen Beauty Resort resulteert er dus in dat jij optimaal tot rust komt en je lichaam volledig ontspant.